Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Targoviste, ca in partid trebuie sa fie disciplina, precizand ca o data adoptate solutiile de catre formatiune, acestea nu mai trebuie criticate si ca "nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid", iar "cui nu-i place, pleaca".

"Dupa ce am luat deciziile, ni le-am asumat responsabil. Exista obligatia ca prin toti membri de partid sa le ducem pana in ultimul catun din tara asta. Nu mai este permis nimanui sa mai critice solutiile adoptate de catre partid, dupa ce si le-a adoptat. (...). Discutam cat vrem pana luam deciziile, dar dupa ce le-am luat, disciplina. Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid. Eu nu confund disciplina, libertatea de exprimare in partid pana luam decizia, cu anarhia. Cui nu-i place, pleaca", a declarat, luni, Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca PDL a guvernat intr-o perioada grea si a platit la alegeri pentru masurile de austeritate luate, iar acum este nevoie de o echipa puternica la conducerea partidului.

"E nevoie de o echipa foarte puternica, care sa stranga curentele din partid, care sa stranga oamenii seriosi din partid, eu de altfel nici nu as fi avut curaj sa candidez la presedintia partidului daca nu as fi sustinut de oameni extraordinar de seriosi. (...) Am avut nesansa sa guvernam intr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic, cea mai grea perioada de dupa razboi. Am luat o serie de masuri dure, aspre, pe care ni le-am asumat. Stiam ca vom plati, cum de altfel au platit toti cei care au guvernat in aceasta perioada in Europa. In 2011 si in 2012 au avut loc alegeri in 12 tari si in 11 cei care au guvernat au pierdut. Nimanui nu-i place sa ii bagi mana in buzunar", a mai spus Blaga.

Vasile Blaga, candidat la sefia PDL, si-a prezentat, luni, la Targoviste, motiunea "Romania dreapta. PDL - politica dincolo de lozinci", in prezenta democrat-liberalilor Theodor Stolojan, Oana Antonescu, Raluca Turcan, Andreea Paul, Gheorghe Flutur si a presedintelui PDL Dambovita, Florin Popescu, sustinator al Elenei Udrea. La intalnire au participat peste 200 de membri PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.