Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat, luni, de jurnalisti, daca Adrian Nastase isi poate regasi un loc in PSD dupa ce va fi eliberat, el raspunzand: "De ce nu? Sigur".

Intrebat daca Nastase isi poate regasi acel loc in PSD in acest moment, respectiv la Congresul PSD, reluandu-si functia de presedinte al Consiliului National, Iliescu a precizat: "Lasati sa se aseze lucrurile si functie de asta...".

Potrivit MEDIAFAX, el a aratat ca nu doreste, insa, sa faca speculatii referitoare la ceea ce se va intampla la Congresul PSD din aprilie.

Intrebat daca revenirea lui Nastase in PSD se va face la acest Congres din aprilie, Iliescu a spus: "Poate, nu stiu. De ce sa facem speculatii?".

In ceea ce priveste oportunitatea revenirii lui Nastase in PSD, Iliescu a aratat ca social-democratii vor judeca asa cum trebuie, avand in vedere calitatile lui Nastase.

"E un om cu merite pe care nimeni nu le poate contesta si cu calitati deosebite. Nu-s multi politicieni in aceasta tara care sa aiba pregatirea, orizontul, experienta unui om ca Nastase. Vor judeca fiecare asa cum trebuie", a spus Iliescu.

Postul de presedinte al Consiliului National al PSD va ramane neocupat pana cand Adrian Nastase va decide daca doreste sa isi reia aceasta functie sau sa renunte la aceasta calitate, a declarat in 1 martie liderul PSD, premierul Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.