Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, ca nu ia in calcul candidatura sa la alegerile prezidentiale din 2014. De asemenea, fostul ministru al Turismului a afirmat ca are cinci nume de prezidentiabili din partea dreptei.

"Astazi am cinci propuneri pentru posibili candidati ai dreptei la Presedintia Romaniei. Dar oricine ar fi candidat, daca voi fi presedintele partidului, va asigur ca PDL va da candidatul. Asta inseamna ca daca astazi nu e membru de partid, cel care va candida va trebui sa se inscrie in PDL", a declarat Udrea, prezenta la Arad pentru a-si sustine motiune pentru candidatura la sefia PDL.

Elena Udrea a precizat ca va anunta variantele sale pentru Presedintie dupa incheierea competitiei pentru functia de lider al PDL.

"Toti cei care vor sa vina in proiectul acesta al unei drepte puternice trebuie sa vina in interiorul PDL, pe care eu vreau sa-l construim ca cel mai puternic partid de centru-dreapta din Romania", a mai adaugat deputatul democrat-liberal, potrivit realitatea.net.

De asemenea, Elena Udrea a dezvaluit ca trei din cei cinci prezidentiabili sunt din afara partidului, ea adaugat ca toti cei cinci sunt barbati.

Intrebata daca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, Elena Udrea a raspuns ca se vede "mai degraba premier".

"In acest moment nu am in vedere sa candidez la Presedintia Romaniei. Pentru mine, a castiga presedintia PDL este un pas enorm pentru clasa politica romaneasca. Inseamna ca o femeie poate sa ajunga intr-o functie politica atat de importanta. Urmatorul pas va fi sa gasesc candidatul cel mai bun pentru Presedintia Romaniei. Intr-o eventuala guvernare PDL, mai degraba ma vad premier, pentru ca am fost in Guvern", a concluzionat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.