Deputatul PSD Oana Mizil este cercetata penal pentru conflict de interese dupa ce si-a angajat mama la cabinetul sau parlamentar.

Potrivit rtv.net, Parchetul general a deschis acest dosar penal dupa o sesizare a inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate.

"Oana Niculescu-Mizil Stefanescu Tohme, deputat in Parlamentul Romaniei, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea mamei sale, Lidia Niculescu-Mizil Stefanescu, incepand cu data de 29.04.2009 - prezent, in cadrul Biroului Parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti, incalcand, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei", se arata in comunicatul ANI.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa ICCJ, cu privire la posibila savarsire de catre Oana Mizil a infractiunii de conflict de interese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.