Elena Udrea afirma ca este "nevoie urgent" sa se dea un semnal ca partidul se reconstruieste, are un proiect prin care sa redevina cel mai puternic partid din tara, spunand totodata ca "o dreapta romaneasca puternica nu inseamna doar PNL si PDL desfiintat sau luat la bucata" de catre Crin Antonescu.

Elena Udrea a afirmat, miercuri dupa-amiaza, la Deva, unde si-a prezentat motiunea in fata membrilor PDL din judetul Hunedoara, ca spera ca zvonurile despre plecari viitoare din PDL nu se vor adeveri, transmite MEDIAFAX.

"Deocamdata, vedem ca domnul Stanisoara, domnul Frunzaverde au plecat. Se mai vehiculeaza si alte nume. De aceea spun ca e nevoie urgent sa dam un semnal ca partidul se reconstruieste, are un proiect prin care sa devina, din nou, un partid puternic, cel mai puternic partid din Romania, astfel membrii nostri, in primul rand, si apoi si electoratul sa capete incredere in viitorul PDL si sa nu isi caute un viitor politic in PNL-ul lui Antonescu (...) Eu cred ca trebuie sa reconstruim acest partid si nu sunt de acord ca PDL sa se topeasca in PNL. O dreapta romaneasca puternica nu inseamna doar PNL si PDL desfiintat sau luat la bucata de catre domnul Antonescu", a spus Udrea.

Ea a afirmat ca demersurile liderilor celorlalte partide au ca scop destructurarea PDL.

"Tinta lor este destructurarea PDL. Isi doresc, si este o tinta declarata, ceea ce spunea si Adrian Nastase in 2003: sa desfiinteze PDL. Isi doresc sa ramana doar PNL pe esichierul politic de dreapta romanesc pentru ca ei stiu ca au o concurenta serioasa in PDL. Astazi, aceasta concurenta, sigur, este slabita si de aceea se profita de acest moment (...) Pentru ca in momentul in care PNL va fi dat afara de la guvernare, si se va intampla repede lucrul acesta, vor veni si vor fi adversri cu PDL pe zona de centru-dreapta a politicii romanesti. Daca acum ar putea sa scape de un adversar puternic, cum e PDL, de ce sa n-o faca?", a mai spus Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.