Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, spune ca nu crede ca se poate vorbi despre "aranjamente" la Conventia Nationala a PDL, adaugand: "Nu ai ce aranjamente sa faci, ce biletele, ce fituici sa plimbi printre cei cinci mii de oameni".

Ioan Oltean a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza afirmatiile Elenei Udrea potrivit carora are semnale ca alegerile in PDL nu vor fi organizate corect.

"Nu cred ca putem vorbi de aranjamente. E vorba de alegerea unui singur om dintre trei candidati. Nu ai ce aranjamente sa faci, ce biletele, ce fituici sa plimbi printre cei cinci mii de oameni. De asemenea, nu cred ca exista vreun presedinte de organizatie care sa poata influenta in totalitate un grup intr-o directie sau alta. Cand ai o delegatie formata din 80, 100, 200 de oameni care sunt recrutati in special dintre alesii locali, primari, viceprimari, consilieri judeteni, locali, e greu sa crezi ca poti sa-i manipulezi", a declarat Ioan Oltean, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud a fost intrebat si ce parere are despre afirmatiile Monicai Macovei, care a reclamat refuzul Comisiei de organizare a Conventiei PDL de a pune la dispozitia candidatilor listele cu delegati si informatii despre acestia.

"Eu nu fac parte din comisia de organizare a Conventiei Nationale, dar militez pentru transparenta totala si pentru o democratie desavarsita. De aceea, cel putin la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, conditiile si transparenta celor trei sedinte (de prezentare a motiunilor - n.r.) a fost si va fi totala. Sper ca acest lucru sa se regaseasca si la Conventia Nationala, evident ca la un alt palier. Oricum, eu voi milita ca totul sa fie de o transparenta totala. (...) Cred ca afirmatiile acestea sunt facute mai mult asa, pentru a atentiona comisia de organizare sa manifeste maxima atentie in ce priveste pregatirea si desfasurarea acesteia si nu ca o convingere ca lucrurile s-ar derula asa cum afirma cele doua candidate", a spus Ioan Oltean.

Elena Udrea a declarat, miercuri, la Buzau, ca are semnale potrivit carora alegerile in PDL nu se vor organiza corect, acuzand faptul ca la intalnirile la care isi prezinta motiunea sunt trimisi membri PDL care nu vor vota la alegerile din 23 martie.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

La randul sau, Monica Macovei a reclamat refuzul Comisiei de organizare a Conventiei PDL de a pune la dispozitia candidatilor listele cu delegati si informatii despre acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.