Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca "puterea exemplului" i-ar putea determina pe alti colegi din FDGR sa se inscrie in PNL, dar ca el nu "recomanda colegilor sa faca acest pas" si ca "spera" ca acest lucru sa nu se intample.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa care a avut loc dupa Adunarea Reprezentantilor FDGR, la care au participat delegati din intreaga tara, daca sunt colegi care ar vrea sa il urmeze in PNL.

"Nu cunosc un astfel de caz, dar problema s-a discutat. Cineva a pus intrebarea. Recomandarea mea a fost sa se analizeze cu maxima precautie fiecare caz. Eu nu am recomandat si nu recomand colegilor mei sa faca acest pas, fara o consultare foarte aprofundata cu toate entitatile forumului care pot fi in discutie", a declarat Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat care ar putea fi motivele pentru care un simplu membru FDGR ar intra in PNL, Iohannis a raspuns: "Puterea exemplului".

"Cred ca nu o luati ca o lipsa de modestie. Puterea exemplului s-ar putea manifesta si in acest caz. Sper sa nu", a afirmat Iohannis.

In 20 februarie, Klaus Iohannis a anuntat ca s-a inscris in PNL, ulterior obtinand functia de prim-vicepresedinte al formatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.