Premierul Victor Ponta a declarat ca nu isi va retrage afirmatiile facute la adresa europarlamentarului Laszlo Tokes, deoarece aceasta, impreuna cu Monica Macovei, a actionat permanent impotriva intereselor Romaniei.
"Acum, daca eu as cere daune pentru toate aberatiile pe care le-a spus domnul Tokes nu despre mine doar, ci despre Romania in ansamblu, ne-am imbogati cu totii pe seama domnului Tokes. Important este ca nu imi schimb in niciun fel - si e o pozitie pe care am avut-o inainte sa fiu prim-ministru - domnul Tokes si doamna Macovei au actionat tot timpul impotriva intereselor Romaniei. De ce o fac? Ei stiu cel mai bine", a declarat Ponta la B1 TV.

Laszlo Tokes ii cere premierului Victor Ponta daune morale de 100.000 de lei pentru afirmatia ca "reprezinta interese straine indreptate impotriva Romaniei" si ca foloseste "un limba horthyst", afirma Kincses Elod, avocatul lui Tokes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.