Elena Udrea a declarat, sambata, la Brasov, ca este "liderul de care astazi are nevoie PDL" si ca a demonstat in cei opt ani de cariera politica faptul ca nu se da in laturi de la lupta si ca poate sa convinga, desi a fost tinta celor mai multe atacuri si campanii negative de presa.

Udrea a venit la sediul PDL Brasov pentru a prezenta motiunea cu care candideaza la presedintia PDL, intitulata "Noul PDL. O Noua Romanie", ea fiind insotita de fostul premier Emil Boc, relateaza MEDIAFAX.

"Cred ca am capacitatea, am energia, am forta, am curajul. Am demonstrat ca nu ma dau la o parte de la orice lupta politica in opt ani de cariera. Nu am facut compromisuri niciodata si nu m-am lasat nici impresionata, nici santajata de atacurile adversarilor. Cred ca imi pot convinge colegii ca sunt liderul de care astazi are nevoie PDL", a spus Udrea inainte de a intra la sedinta organizata la sediul PDL Brasov.

Intrebata daca se gandeste sa candideze la presedintia tarii, Udrea a negat, spunand ca "Romania nu este atat de misogina cat sa nu voteze o femeie, doar ca nu in 2014" si ca trebuie vazut tipul de femeie politician care ar fi votata in Romania.

"Un mare succes pentru Romania si pentru clasa politica este daca o femeie va putea fi aleasa intr-o competitie asa de grea cum este asta si atat de reala in fruntea unui partid si pentru inceput este un pas suficient", a declarat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.