Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a lansat programul politic pentru castigarea unui nou mandat la sefia partidului, vineri, la Suceava, spunand ca acesta este locul de unde a inceput "revolutia portocalie", dar si Alianta "Dreptate si Adevar".

Vasile Blaga si-a exprimat convingerea ca va fi presedintele unui PDL unit si puternic, subliniind ca un partid puternic se bazeaza pe valori pe care el personal nu si le schimba de la o luna la alta sau de la un an la altul. El a mai spus ca isi doreste ca in aceasta campanie interna din partid sa existe o dezbatere sanatoasa pentru partid, astfel incat competitorii actuali sa-si poata da "Buna ziua" si dupa 23 martie.

"Este viata si dupa 23 martie. Astept un comportament ca al meu dupa alegerile din mai 2011", a spus Vasile Blaga, citat de MEDIAFAX.

Blaga a spus, in fata celor peste o mie de membri PDL Suceava, ca in perioada urmatoare democrat-liberalii trebuie sa prezinte solutii fata de masurile adoptate de guvernarea USL pentru ca oamenii s-au saturat de galceava si ca vor solutii, iar un partid de opozitie critica cu toata forta guvernarea, dar vine si cu solutii pentru rezolvarea problemelor romanilor.

"Oamenii vor solutii si se vor convinge foarte repede de USL. Incep sa se convinga si va trebui sa-i ajutam sa se convinga", a spus Blaga.

El a aratat ca este meritul guvernelor sustinute de PDL ca tara este macrostablizata acum, Victor Ponta se imprumuta de pe piata cu 5 la suta pentru refinantare, in conditiile in care premierul nu a mai facut nimic de atunci si ca nu se mai discuta despre un nou acord cu FMI si Comisia Europeana pentru ca premierul USL nu a mai facut nimic.

"Se cred azi, Ponta si ai lui, pe cai mari si sunt pentru ca au 70 la suta in Parlament. Dar oare premierul bulgar, Borisov, acum doua saptamani tot asa gandea ca nu va mai fi premier peste trei zile? Au venit facturile triple la curent intr-o zi si dupa trei zile oamenii au fost in strada si si-a dat demisia. USL degeaba amana masurile. Se galcevesc, o tot dau dupa copac. Vine Vosganian si spune ca trebuie sa dam oameni afara din energie si apoi Ponta spune ca nu trebuie. Sa vedeti ca peste o saptamana ii da", a spus Blaga.

Citeste si:
Bergenbier lansează Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de...
Bergenbier lansează Caraiman,...

El a aratat ca se va intampla exact ca si in cazul taxelor locale, cand ministrul de resort a spus ca trebuie marite cu 16 la suta, premierul a spus "niet", dar "pe sestache" le-a spus administratiilor locale sa-si asume decizia.

"Asta e omul si va plati pentru asta si USL. Sa-i tina Dumnezeu impreuna ca sa plateasca in pausal pentru cate au promis si pentru ca au transformat nemultumirea oamenilor in voturi", a spus liderul PDL, sustinand ca actualul guvern da zilnic cate ceva romanilor: cate o taxa.

Presedintele PDL a adaugat ca partidul va trebui sa isi imbunatateasca relatiile cu mass-media si sa invete din disputa cu presa din ultimii patru ani.

"Va trebui sa ne imbunatatim relatiile cu media. Prea ne-am razboit cu toata lumea", a spus Blaga in fata membrilor PDL Suceava care au participat la lansarea motiunii cu care acesta vrea sa recastige conducerea partidului.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.