Liderul filialei Bistrita-Nasaud a PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, la prezentarea motiunii Elenei Udrea, ca filiala pe care o conduce este ingrijorata de soarta PDL si ca nu vrea ca acesta sa ajunga un partid de "5, de 7 sau de 10 la suta".

Ioan Oltean i-a spus Elenei Udrea ca toti cei care au mers sa ii asculte motiunea sunt ingrijorati de ce se intampla in prezent in PDL.

"Cei de aici au venit din toate comunele judetului Bistrita-Nasaud pentru ca sunt ingrijorati de soarta PDL si se simt responsabili de soarta PDL. In Bistrita-Nasaud, de 23 de ani, PDL a fost o forta politica de prima mana si noi toti dorim sa ramanem un PDL ca o forta politica de prima mana", a spus Ioan Oltean, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca nu vrea sa se laude, dar Bistrita-Nasaud este "poate singura organizatie judeteana din tara care niciodata de la infiintarea ei, in urma alegerilor, nu s-a asezat sub pozitia zece (intr-un top al judetelor cu rezultate bune la alegeri - n.r.)".

"Am fost constanti prin prisma eforturilor pe care le-am facut. De aceea, ingrijorarea noastra este una motivata pentru ca suntem constienti ca am guvernat bine pentru ca numai in acest judet s-au facut o multime de lucruri bune in aceasta perioada (in care PDL a fost la guvernare - n.r.). S-au facut lucruri in patru ani cat in 20 de ani. Sigur nu suntem vinovati ca nu suntem profeti in propria noastra tara si ca poporul nu ne-a perceput asa cum poate ca nu ne-au perceput nici unii membri, dar va veni vremea cand poporul va regreta perioada guvernarii PDL si a lui Emil Boc", a spus Oltean.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud a adaugat ca Emil Boc a fost poate "cel mai performant, cel mai cinstit prim-ministru pe care l-a avut Romania din 1990 incoace".

"Nu ascundem ca suntem ingrijorati de ce se intampla azi, de soarta PDL. Noi nu vrem sa devenim un partid de 5, de 7, de 10 la suta. La Bistrita, niciodata nu am avut niciodata sub 20 la suta, nici macar la alegerile acestea (parlamentare - n.r) si vrem sa ramanem principalul politic al judetului si evident al tarii", a spus Ioan Oltean.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud a afirmat ca a ramas in istoria guvernarii PDL cu doua afirmatii, cea referitoare la "broaste" si la "soare".

"Am ramas in istoria guvernarii cu doua afirmatii, cea cu broastele si cea cu soarele. Broastele s-au dus, soarele a venit", a spus Oltean invitand-o la microfon pe Elena Udrea sa se adreseze participantilor la intrunire.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

"PDL are forta necesara, prin liderii sai, sa depaseasca acest moment", a spus Ioan Oltean, adaugand ca Elena Udrea este unul dintre acesti lideri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.