Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca ar candida doar pentru un mandat de presedinte, urmand ca in 2018 functia de sef al statului sa fie ocupata de Victor Ponta.

"Sper ca in 2018 eu sa plec acasa, iar Victor Ponta sa fie presedinte si sa aiba de ales intre Klaus Iohannis sau Dragnea, pentru ca asta ar insemna ca sunt doua formatiuni politice puternice", a declarat Antonescu la Realitatea TV, potrivit evz.ro.

De asemenea, liderul PNL a precizat ca Liviu Dragnea ar fi "un bun premier", deoarece are foarte multa experienta politica.

"Daca voi fi presedinte, nu presedintele alege premierul. Eu cred ca ambii pot fi, dar sa spun si despre Liviu Dragnea, pentru ca la fel ca si Klaus Iohannis, Liviu Dragnea poate fi un bun premier. Mai ales ca pana atunci va capata si experienta guvernamentala. El acum este un om care are foarte multa experienta politica in general si de administratie locala", a mai adaugat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.