Ministerul Economiei a retras de pe site proiectul ordonantei de urgenta privind protectia sociala a persoanelor care urmau sa fie disponibilizate din companiile energetice, dupa ce premierul Victor Ponta i-a cerut acest lucru.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Economiei sa retraga proiectul privind protectia sociala a angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati, conform textului, si sa clarifice acest subiect, precum si sa identifice persoanele care au avansat un asemenea document fara aprobarea Guvernulu, transmite MEDIAFAX.

Intr-un comunicat transmis, joi dimineata, in legatura cu informatiile privind "un asa-zis program de disponibilizari in 16 companii de stat din energie", Guvernul a transmis ca documentul nu a fost discutat si nici aprobat de Executiv, iar singurul proiect sustinut de Guvern este unul referitor la prelungirea unor termene prevazute in OUG 116 din 2006.

Citeste si: Varujan Vosganian: Nu a existat an fara concedieri in sectorul de stat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.