Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a precizat, marti, ca intrarea lui Klaus Iohannis in PNL este un pas interesant, el apreciind ca decizia acestuia de a se inscrie intr-un partid este de salutat, avand in vedere ca se va angaja de acum mai mult, inclusiv in viata politica a tarii.

"E un pas interesant. Il cunosc de mult pe Klaus Iohannis, l-am apreciat, e un neamt ardelean cu trasaturile bine cunoscute, un bun gospodar si un om aplicat, ordonat, cu o gandire deschisa si sanatoasa. El s-a ferit sa intre in vreo formatiune politica. Si asta am apreciat la vremea respectiva, cand era presedintele FDGR, era apreciat de oameni", a spus Iliescu, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca venirea lui Iohannis in politica nationala este un pas de apreciat.

"Faptul ca a facut acest pas ca sa mearga intr-un partid e un lucru de salutat, adica se angajeaza mai mult, inclusiv in viata politica a tarii. Prin trasaturile lui de om cu experienta in administratia publica, e un pas de apreciat", a mai spus Iliescu.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anuntat, miercuri, ca incepand din acea zi este membru PNL, precizand ca a luat aceasta decizie in urma invitatiei lansate de liderul PNL Crin Antonescu. La sfarsitul saptamanii trecute, la Congresul PNL, el a devenit prim-vicepresedinte al partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.