Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marti, ca este posibil sa apara si o a patra candidatura pentru presedintia PDL, toate fiind binevenite si a aratat ca ar putea ca unii alesi locali care voteaza cu un anume candidat sa nu fie lasati sa participe la Conventie sau sa fie exclusi din partid.

"Posibil sa apara si a patra motiune, toate sunt binevenite", a precizat Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca nu stie din ce zona ar veni aceasta motiune, dar ca a auzit ca mai sunt colegi ai sai care isi doresc sa intre in competitie.

"Asta arata ca oamenii au incredere in acest moment ca pot castiga, ca se va vota conform propriei constiinte a fiecaruia dintre delegati. Eu ma bucur ca dezbaterea va avea doar plusuri, cat mai multe idei, viziuni, cu atat mai bine pentru PDL", a spus Udrea.

Ea a mai aratat ca s-a deschis competitia in PDL astfel incat incepand de duminica oricine poate sa-si anunte candidatura.

Intrebata in legatura cu cei 5.000 de delegati care vor participa la Conventia Nationala din 23 martie, Udrea a spus ca, din pacate, nu s-a acceptat ca la Conventie sa participe alesi locali, ci doar s-a mentionat ca delegatii trebuie sa fie cu prioritate dintre alesii locali.

"Din pacate, nu s-a acceptat sa vina alesi locali. S-a pus doar o prevedere cu prioritate sa fie desemnati cei care sunt alesi locali. Ce cred ca este, mi-a atras atentia si trebuie sa fim foarte atenti sa nu se intample, si anume ca alesii locali care nu voteaza cu un anume candidat, nu cumva sa fie lasati acasa sau exclusi din partid pentru a nu fi adusi la Bucuresti", a adaugat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.