Furoparlamentarul PDL Monica Macovei scrie, pe blogul sau, ca una dintre cerintele din raportul MCV este renuntarea la ministrul Relu Fenechiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

"Ponta si Antonescu fac mult caz de scrisoarea presedintelui si ii raspund obraznic, referindu-se la un singur punct: numirea procurorilor sefi. In realitate, scrisoarea presedintelui, publicata in presa, vorbeste despre responsabilitate: le aminteste celor care detin acum puterea ca Romania trebuie sa-si respecte angajamentele fata de Uniunea Europeana, iar unul dintre acestea este Mecanismul de Cooperare si Verificare", scrie Monica Macovei pe blogul sau.

Europarlamentarul PDL sustine ca una dintre cerintele raportului Comisiei Europene este renuntarea la Relu Fenechiu.

"Una din cerintele raportului Comisiei Europene este renuntarea la ministrul trimis in judecata, Relu Fenechiu. Intr-un singur minut, ca premier, Ponta poate sa faca propunerea de revocare a ministrului si sa rezolve una dintre problemele raportului MCV, deschizind usa intrarii Romaniei in spatiul Schengen. Iar Antonescu ar urma sa propuna o alta persoana pentru ministerul Transporturilor", a mai adaugat Monica Macovei.

"Chiar nu exista in PNL o persoana curata care sa preia Ministerul Transporturilor? Resursele liberale sunt limitate la persoane cu probleme penale? Cred ca sunt multi membri PNL nepenali, de ce sunt ocoliti de sefii lor?", se intreaba ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.