Europarlamentarul PDL Monica Macovei raspunde acuzatiilor premierului Victor Ponta ca ea este finantata pentru a reprezenta interese romanesti, amintind ca ultimul premier al Romaniei care vorbea despre "agenturile straine" se numea Constantin Dascalescu.

"am auzit ca Victor Ponta a declarat astazi ca sunt «finantata» de cei care vor ca Romania sa fie o tara instabila. Ultimul premier al Romaniei care vorbea despre «agenturile straine» se numea Constantin Dascalescu, premierul lui Ceausescu. Ponta rezuma astfel doctrina batranei Securitati, potrivit careia Romania este inconjurata de dusmani fiorosi de care trebuie sa se apere precum o cetate asediata", arata Macovei, intr-o declaratie remisa luni agentiei MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a raspuns, luni, atacurilor lui Laszlo Tokes, el acuzandu-l pe acesta de limbaj horthyst si de faptul ca, impreuna cu Monica Macovei, reprezinta de 20 de ani interese antiromanesti.

Citeste si: Victor Ponta, atacat dur de Laszlo Tokes: Ceausescu a fost mai generos decat el


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.