Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca saluta intrarea in competitia pentru conducerea PDL a Monicai Macovei, dar a aratat ca nu este de acord cu impartirea PDL in FSN-isti si reformisti, asa cum sustinea Cristian

Cezar Preda a spus ca nu crede ca Vasile Blaga sau Elena Udrea se tem de motiunea Monicai Macovei. "Nu cred ca presedintele Vasile Blaga se teme de motiunea doamnei Macovei, cum nu cred ca nici doamna Elena Udrea nu se teme de motiunea doamnei Macovei, cum si doamna Macovei a exprimat ca nu se teme de nimeni", a precizat Preda, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca PDL este pregatit sa aleaga cea mai buna solutie si a aratat ca orice intrare in competitie pentru conducerea PDL este de salutat.

Cezar Preda a mentionat ca a vazut conferinta de presa a reformistilor din PDL care a facut un apel la unitate, dar nu stie daca a aduna inseamna a imparti PDL in reformisti si FSN-isti.

"Asteptam motiunile. Eu nu sunt de acord cu chestiunea de a imparti partidul in FSN-isti si reformisti. Eu nu sunt FSN-ist nici in mentalitate, am intrat in politica in 1999, deci, din punctul meu de vedere, nu eram adresant, dar nu e bine sa-i imparti, oamenii gandesc diferit, suntem diferiti, ne unesc principii si valori", a mai spus Cezar Preda.

Monica Macovei candideaza la presedintia PDL: Motiunea se numeste "Reformistii"

El crede ca fiecare candidat pentru sefia PDL "are sansa lui".

Intrebat care dintre cele doua doamne Elena Udrea si Monica Macovei este mai potrivita pentru sefia PDL, Cezar Preda a raspuns in gluma: "Vasile Blaga".

"Nu ma pune sa aleg intre doua doamne: amandoua sunt frumoase si destepte", a adaugat Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.