Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sambata, dupa sedinta CNC, ca isi exprima regretul ca propunerile democratice privind delegatii la Conventie si membrii Comisiei de organizare au fost respinse, aratand ca aceasta comisie este formata in totalitate din sustinatori ai lui Vasile Blaga.

Ea a spus ca aceasta comisie este formata din noua colegi propusi in Colegiul Director de Gheorghe Flutur si ca ar fi fost bine daca ar fi fost acceptata propunerea lui Gheorghe Stefan de a avea reprezentanti ai primelor noua organizatii ca scor electoral.

"Comisia a fost propusa de sustinatorii lui Vasile Blaga si e formata din sustinatorii domnului Blaga in totalitate", a spus Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Intrebata daca votul din CNC a fost corect, Udrea a raspuns: "O sa vedem daca a fost un vot corect, eu am stat cu spatele, nu stiu, va trebui sa vedem, in orice caz totul s-a desfasurat destul de in forta, parca ne-am grabit prea mult la finalul sedintei".

CNC al PDL a decis organizarea Conventiei Nationale a partidului in 23 martie, la Romexpo, la care sa participe 5.000 de delegati, Consiliul votand astfel in favoarea propunerii Colegiului Director, deciziile fiind luate cu majoritatea voturilor.

CNC a decis, de asemenea, infiintarea comisiei de pregatire a alegerilor interne, in varianta propusa de Colegiul Director, respingand propunerea lui Gheorghe Stefan ca noua organizatii performante sa-si desemneze membri in aceasta comisie.

Comisia de pregatire a alegerilor propusa de Colegiul Director este formata din noua membri: Sulfina Barbu, Alin Popoviciu, Alin Tise, Traian Igas, Ion Balan, Mircea Toader, Costica Canacheu, Marian Zlotea, Bogdan Cantaragiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.