Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, inainte de Colegiul Director, ca propune organizarea unei Conventii a partidului cu 10.000 de delegati, astfel incat sa voteze toti alesii locali ai PDL, aratand ca s-a gandit la sala mare a Romexpo pentru aceasta reuniune.

"Prima propunere pe care o am pentru Colegiul Director legat de organizarea Conventiei Nationale este ca la aceasta Conventie sa voteze toti alesii locali, oamenii care au cele mai multe voturi, cea mai mare credibilitate, care au in spate sustinerea electoratului, ei sunt cei care ar trebui sa aleaga destinul PDL de la aceasta Conventie Nationala pe mai departe. (...) 10.000 de delegati, aceasta este practic propunerea", a precizat Elena Udrea.

Potrivit MEDIAFAX, ea a spus ca propunerea ei este sa se organizeze "o Conventie cum nu a mai fost organizata pana acum" si ca s-a gandit ca aceasta sa aiba loc la sala mare a Romexpo.

"Noi ne-am gandit la sala mare a Romexpo, este o propunere pe care o vom discuta si vom vedea si ce argumente are Vasile Blaga", a spus Udrea, la intrebarea potrivit careia Vasile Blaga a afirmat ca nu exista o asemenea sala in care sa aiba loc 10.000 de delegati.

Udrea a spus ca nu o sa ceara amanarea Conventiei Nationale pentru a avea mai mult timp de campanie electorala interna, deoarece ea a fost printre cei care au dorit grabirea Conventiei.

"Eu am fost printre cei care am dorit grabirea Conventiei. Deci eu nu pot sa cer amanarea ei, chiar daca, in aceasta perioada, pana cand s-a decis termenul de 23 martie ca propunere, a fost suficient timp pentru actuala conducere sa viziteze foarte multe din organizatiile judetene si sa faca schimbari pe alocuri. Dat fiind ca am fost printre cei care am cerut grabirea actualei Conventii si clarificarea situatiei interne din PDL cu cat mai mare celeritate, nu o sa ma razgandesc acum", a adaugat Elena Udrea.

Ea a mai spus ca o alta propunere a sa pentru Conventia Nationala este ca PDL sa aiba in BPN vicepresedinti regionali, astfel incat conducerea partidului sa fie in acord cu reforma administrativ-teritoriala.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.