Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul PNL, ca ii invidiaza pe liberali pentru noul lor coleg, Klaus Iohannis, el aratand ca acesta este un castig pentru PNL si USL si ca, daca va gasi curand pe cineva sa-l pacaleasca si sa-l puna premier, in mod sigur nu va fi "primarul Iohannis".

"Ieri (joi - n.r.) eram in Franta si acasa era o singura problema: a venit Iohannnis sa-mi ia locul. Va invidiez ca aveti un nou coleg precum Klaus Iohannis. E un mare castig pentru PNL, dar si pentru USL. Daca voi gasi curand pe cineva sa-l pacalesc sa-l pun premier in perioada asta, in mod sigur nu cred ca va fi primarul Iohanins", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca va trebui sa gaseasca pe cineva care sa se angajeze alaturi de liberali, de ministrul Varujan Vosganian, pentru a rezolva probleme ca Oltchim, pensionarii militari, revolutionarii, restituirile.

"Ultimul gand pe care-l am in minte este cine din PSD ia locul cuiva din PNL sau invers", a spus Ponta.

Congresul extraordinar al PNL a inceput, vineri, in prezenta a 1.303 de delegati si a invitatilor din partea partidelor guvernamentale, a reprezentantilor UDMR, a minoritatilor nationale si a liderilor liberalilor europeni, principalul subiect al reuniunii vizand modificarea Statutului PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.