Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a primit din partea Consiliului National al partidului votul unanim in favoarea acordarii derogarii de vechime, astfel incat edilul sa poata candida la o functie de conducere in Congresul PNL.

"Cererea de derogare de vechime pentru domnul Klaus Iohannis in vederea candidaturii la o functie de conducere in congres a fost adoptata cu unanimitate de voturi", a anuntat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca, in ceea ce priveste posibilitatea de primarul sa candideze pentru o viitoare functie de prim-vicepresedinte, urmeaza ca discutiile sa fie purtate dupa modificarea Statutului PNL.

"Functia de prim-vicepresedinte nu exista, in dezbaterile despre Statut vom discuta si despre aceasta ipoteza si, daca aveti rabdare pana dupa ora 15.00, va voi da intocmai si la timp, de parca as fi reporterul dumneavoastra, toate aceste informatii", a sustinut presedintele PNL.

De asemenea, Antonescu a fost intrebat despre o afirmatie a lui Iohannis privind sefia PNL, functie pe care nu exclude sa o vizeze dupa alegerile prezidentiale din 2014, in cazul in care liderul PNL, Crin Antonescu, devine presedinte.

"Mie imi pare o declaratie normala, nu e singurul care poate sa o faca, insa mi se pare ca nu e un subiect in acest moment de actualitate. Cand o sa plec eu la Cotroceni o sa va spuna clar si domnul Iohannis, o sa va spuna si altii, o sa va spun si eu...", a afirmat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.