Fostul lider al PDL Emil Boc afirma ca directia pe care merge Vasile Blaga, candidat la sefia PDL, nu este una pe care sa o incurajeze si sa o sustina, adaugand:"PDL a intrat in era post-Basescu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dezici de fostii presedinti de partid si sa ai relatii tensionate"

Intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca il sustine pe Vasile Blaga la sefia PDL, Emil Boc a raspuns ca a fost surprins sa vada ca acesta isi orienteaza campania pentru functia de presedinte pe doua politici gresite, transmite MEDIAFAX.

"Am fost surprins sa vad ca actualul presedinte al PDL, Vasile Blaga, isi orienteaza politica de campanie pentru functia de presedinte pe doua politici gresite, atacarea fostei guvernari a PDL si fostilor presedinti de partid. Directia pe care a luat-o domnul Blaga, prin cele doua ipoteze gresite, de a ataca fosta guvernare a PDL si fostii presedinti ai partidului, nu este una pe care pot sa o incurajez in acest moment si pe care o pot sustine. PDL a intrat in era post-Basescu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dezici de fostii presedinti de partid si sa ai relatii tensionate. Succesul PDL a fost datorita faptului ca am avut un parteneriat corect cu presedintele partidului, care era Traian Basescu, cu presedintele Romaniei. Acest parteneriat al PDL, in interes public, cu presedintele Romaniei a asigurat si succesul partidului", a spus Boc.

Citeste si: Blaga, despre Basescu: L-as sustine daca ar demisiona si ar candida la sefia PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.