Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PDL are nevoie de un lider care sa il scoata din letargie. De asemenea, deputatul a afirmat ca USL il doreste pe Vasile Blaga la presedintia partidului.

Intrebata care sunt atuurile sale in vata actualului presedinte al PDL, Udrea a afirmat ca este o persoana tanara si are experienta opozitiei.

"Sunt o persoana tanara, din generatia lui Ponta. Am experianta opozitiei, duc lupta politica cu credinta, cu increderea ca ce fac sunt lucruri de buna credinta. Cred ca sunt liderul care poate aduce o viziune partidului cu care PDL poate castiga alegerile in viitor. E nevoie acum de un lider care sa poata trezi partidul din starea in care se afla, din letargie. Schimbarea trebuie sa fie un soc. Am facut foarte multe lucruri concrete. Am dorinta de a ma bate pentru partid. Am muncit foarte mult cu oamenii partidului", a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

De asemenea, deputatul a afirmat ca social-liberalii il doresc pe Vasile Blaga la presedintia partidului.

"USL il doreste pe Vasile Blaga la presedintia PDL. Pentru ca asa cum arata opozitia in acest moment este foarte usor pentru USL sa gafeze la guvernare pentru ca nimeni nu poate in mod real sa arate populatiei ceea ce se intampla. PDL face o opozitie slaba in acest moment. Nu mai suntem atractivi nici pentru electorat, nici pentru presa. Tot partidul, in ansamblu, nu mai este interesant. Starea in care se afla seamana a deruta. Oamenii nu stiu ce se va intampla in perioada urmatoare cu partidul", a mai adaugat Udrea.

"Imediat ce se va stabili data conventiei, vom lansa motiunea, platforma pe care vom candida. Cei care vor dori isi vor anunta public sustinerea. As vrea oamenii sa sustina proiectul, nu persoana. Cred ca pot sa duc PDL la castigarea alegerilor si la intoarcerea la guvernare", a concluzionat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.