Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca niciodata nu il va ataca pe presedintele Traian Basescu, pornind de la ideea ca acesta a contribuit mult la renasterea PDL, aducand partidul de la 7,2% in 2001 pana la dublu in 2004.

"Eu am spus si aseara si azi: niciodata nu o sa-l atac pe presedinte. Plec de la niste adevaruri care nu mai trebuie demonstrate. Domnul presedinte Traian Basescu a contribuit mult la renasterea acestui partid, la Conventia Nationala din 30-31 mai 2001 a luat partidul de la 7,2% (...) si l-a adus pana la 13% chiar 16% si atunci ii multumesc domniei sale, asa cum ii multumesc si domnului presedinte Stolojan", a spus Vasile Blaga, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca dupa acest moment impreuna cu presedintele Traian Basescu a ajuns la constructia Guvernului Tariceanu, desi partidul pierduse alegerile, si pentru acest lucru partidul ii este recunoscator.

"Dar mai departe ministrii nostri si-au facut foarte bine datoria, pe parcursul de aderare, extrem de vizibil, si doamna Macovei, si cu modestie eu, pe partea cealalta domnul Flutur, am dus partidul la peste 40%. Cel mai bun scor a fost la europarlamentarele din 2009. Din pacate, de atunci partidul scade", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.