Presedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, intr-o intalnire, duminica, liderilor organizatiilor judetene PDL, ca partidul nu intra "intr-o discutie" cu seful statului si ca "singura reactie fi va eventual de raspuns daca presedintele mai intervine brutal in competitia interna", afirma surse PDL.

"Noi nu intram intr-o discutie cu presedintele Traian Basescu, si vom vorbi doar despre oamenii din PDL, ce trebuie facut. Singura reactie va fi, eventual, de raspuns daca presedintele mai intervine brutal in competitia noastra interna. Noi nu ne-am dezis de parteneriatul cu Traian Basescu si am sustinut, in campania de referendum, statul de drept, in timp ce unii nu participau nici la dezbateri publice, nici la mitinguri", a precizat Blaga, potrivit surselor citate.

Conducerea PDL s-a intalnit, duminica seara, la sediul central al partidului, cu liderii organizatiilor judetene ale partidului, pentru ca presedintele PDL, Vasile Blaga, sa prezinte viziunea sa privind evolutia PDL, unii participanti la aceasta reuniune considerand "incorecte" afirmatiile presedintelui Basescu despre PDL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

Potrivit surselor citate, Blaga a aratat ca PDL trebuie reconstruit "de la firul ierbii" si ca "valoarea PDL vine dintr-o echipa puternica".

El a mai spus ca in 2014 PDL ar putea lua 25% la europarlamentare si poate avea un candidat puternic la Presedintie, "care sa joace finala".

"Sa avem oameni care sa placheze de la om la om lideri politici din USL! Trebuie promovati oameni care sa performeze in discursul public si sa poata purta dezbateri tematice cu cei de la USL", le-a mai spus Blaga liderilor judeteni prezenti.

Blaga a aratat ca oragnizatia Arad a partidului a pierdut, de la alegerile locale la cele generale, 47% din voturi, adica mai mult decat a pierdut organizatia Vrancea, condusa de Alin Trasculescu.

Theodor Stolojan, prezent la aceasta intalnire, a aratat, potrivit surselor, ca democrat-liberalii nu au niciun interes sa se certe cu Traian Basescu.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

"Nu avem niciun interes sa ne certam cu Traian Basescu. Nu trebuie sa impingem conflictul in mass-media. Trebuie doar sa spunem lucrurile reale. Chiar daca masurile la guvernare au fost corecte, conteaza perceptia oamenilor", a precizat Stolojan, potrivit surselor citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.