Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, ca a fost deranjat de o parte din neadevarurile spuse de presedintele Traian Basescu, care a lovit puternic in PDL prin declaratiile de joi seara.

"M-au deranjat niste neadevaruri spuse de domnul presedinte. Ca ar fi cazut guvernul Ungureanu din cauza mea[...] Partidul asta cu conducerea asta este cel care a salvat democratia in Romania in vara si inclusiv pe domnia sa", a declarat Vasile Blaga, citat de realitatea.net.

El a amintit ca la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scena nu urca niciodata Elena Udrea, care probabil nici nu se afla in orasele respective la acel moment.

"PDL de acum e PDL din vara care a aparat statul de drept si pe domnul presedinte",
a subliniat Vasile Blaga.

Intrebat ce parere are despre criticile lui Traian Basescu la adresa sa, Vasile Blaga a raspuns:

"Nu stiu, vad ca dintr-odata Victor Ponta si Liviu Dragnea sunt foarte buni, asta am inteles de la domnul presedinte. Ponta si Dragnea erau cei care inainte conduceau ostilitatile impotriva lui Basescu. Acum vad ca a reevaluat din nou, se pricepe la reevaluari foarte bine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.