Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, referitor la declaratia lui Victor Ponta despre candidatii pentru sefia PDL, ca "fiecare sa abia grija de propria lui gospodarie si sa nu moara de grija altuia".

"Am vazut ca domnul Ponta a avut cateva afirmatii acide la adresa candidatilor pentru functia de presedinte al PDL. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Nici noi nu ne-am pronuntat cand au avut competitia interna si le-am respectat decizia celor din PSD, asa e bine si ca cei din PSD sa respecte decizia PDL care va fi luata in mod democratic", a declarat Emil Boc, potrivit mediafax.ro.

"Fiecare sa aiba grija de propria lui gospodarie si sa nu moara de grija altuia, sa lase fiecare partid sa decida, asa cum si noi i-am lasat liberi sa isi aleaga conducerea. Nu ne-am pronuntat nici cand a fost domnul Geoana, nici cand a castigat domnul Ponta presedintia PSD, i-am lasat si am respectat decizia pe care partidul lor a luat-o. Cred ca fairplay-ul pe scena politica trebuie sa fie in acest fel, sa lasam fiecare partid prin forurile lui interne sa decida ce e mai bine pentru el. Si sa se ocupe fiecare de oala lui", a mai adaugat fostul premier al Romaniei.

Citeste si: Ponta, despre Elena Udrea: Un Traian Basescu in fusta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.