Senatul a atribuit doua contracte pentru cazarea la hotel a senatorilor, in valoare totala de 6.040.301 de lei fara TVA, achizitia fiind realizata prin negociere cu un singur ofertant si publicata marti pe pagina de achizitii publice.
Contractele intre Senat si cele doua societati hoteliere au fost incheiate pentru un an la 17 decembrie 2012, iar la data respectiva nu puteau fi prevazute constrangerile bugetare cu care se confrunta institutia in prezent.

"Contractele intre Senatul Romaniei si Societatea Companiilor Hoteliere Grand S.R.L. (JW Marriott Bucharest Grand Hotel) si Bucuresti Turism S.A. Radisson Blu Hotel au fost incheiate la data de 17 decembrie 2012 pentru o perioada de 12 luni, respectiv 01.01.2013-31.12.2013. La data respectiva nu puteau fi prevazute constrangerile bugetare cu care se confrunta institutia in prezent; Potrivit art. 56 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare: (1) Autoritatea contractanta are obligatia de a transmite spre publicare un anunt de atribuire in cel mult 48 de zile dupa ce a finalizat procedura de atribuire", se arata in comunicatul citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.