Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara ca nu va sustine candidatura la presedintia partidului a actualului lider democrat-liberal, Vasile Blaga.

"Ca urmare a presiunilor interne, Vasile Blaga a cedat: nu mai are nevoie de sase luni de analiza a alegerilor din 9 decembrie, ci doar de patru. Astfel, Conventia PDL se va tine pe 23 martie. Actualul presedinte al PDL a anuntat ca va candida. Nu il voi sustine pe Blaga", afirma Cristian Preda intr-o postare pe blogul sau.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca propune ca data Conventiei Nationale a PDL sa fie 23 martie si a anuntat ca el va candida la presedintia partidului.

Blaga a spus ca BPN al PDL a hotarat sa convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director National, care va stabili ordinea de zi a Consiliului National de Coordonare din 23 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.