Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca ii doreste lui Adrian Nastase sa fie eliberat marti si sa revina la o viata normala.

"Eu ii doresc foarte mult ca maine sa fie eliberat. Doresc foarte mult sa fie liber si sa revina la o viata normala si dupa ce se intampla lucrul asta - pentru ca, repet, imi doresc sa se intample - atunci va fi timp suficient ca dumnealui sa isi faca o analiza proprie sa hotarasca ce doreste sa faca in continuare si, sigur, va avea o discutie si cu presedintele Victor Ponta", a spus Dragnea, raspunzand unei intrebari legate de cariera politica a fostului premier si presedinte al PSD dupa eliberarea din inchisoare.

Potrivit MEDIAFAX, in 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Judecatoria Sectorului 4 ia in discutie marti cererea de eliberare inainte de termen a lui Adrian Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.