Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca salariile din administratia publica vor trebui marite, "poate" si cel al presedintelui Traian Basescu, iar intr-un termen de 2-3 luni Guvernul va sti de cati angajati este nevoie in sistemul public.

"Va trebui sa marim salariile din administratia publica, la primari, consilieri, poate si lui Traian Basescu. Cand vom ajunge la normativele de personal si standardele de cost, nu vorbim de ani, ci de 2-3 luni, vom vedea de cati angajati vom avea nevoie in sistemul public si ce nivel de salariu este necesar. Vorbim de oameni care stiu ce au de facut, nu de oameni care au cumparat o diploma", a afirmat Dragnea intr-o conferinta, transmite MEDIAFAX.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent in conferinta, a spus ca salariul mediu net in institutia pe care o conduce este mic, de 1.600 lei lunar.

Un participant din sala a comentat afirmatiile lui Vosganianm, afirmand ca nu stie ce cauta Traian Basescu in functia de presedinte avand un salariu atat de mic, sustinand ca el nu s-ar da jos din pat pentru o astfel de remuneratia.

Dupa interventia participantului, Dragnea a spus ca nici el nu stie ce cauta Basescu la conducerea tarii, completandu-si afirmatia, dupa o pauza "cu un astfel de salariu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.