Un copil de 3 ani a murit după ce a fost mușcat de un câine în zona capului. Din cauza leziunilor, micuțul s-a stins din viață.

Un copil de 3 ani a murit mușcat de câine

Tragedia a avut loc joi, în Mangalia. Un copil în vârstă de trei ani a murit, după ce a fost mușcat de un câine în zona capului. Întreaga scenă a avut loc chiar în curtea casei familiei.

Câinele familiei, de rasă presa canario era ținut de obicei într-un țarc. Bunica copilului a mers să hrănească animalul, însă într-o clipă de neatenție, acesta a scăpat și l-a atacat pe micuț.

Poliția anchetează cazul

Câinele l-a mușcat pe copil în zona capului. Familia a chemat de îndată serviciul de ambulanță, însă din cauza leziunilor severe provocate de mușcăturile animalului, micuțul s-a stins din viață.

Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili toate detaliile în care a avut loc tragedia și ce l-ar fi putut determina pe animal să îl atace pe copil.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.