Potrivit unui decret al Guvernului italian, cadrele medicale din Italia sunt obligate să se vaccineze. Sute de medici, asistente și infirmiere au fost suspendate din funcție după ce au refuzat să se vaccineze contra coronavirusului.

Cadre medicale din Italia, concediate după ce au refuzat vaccinarea anti-COVID-19

În Pordenone, Italia, 177 de cadre medicale au fost eliberate din funcție după ce au refuzat să se vaccineze contra coronavirusului, transmite Ansa.it

Cei 177 de medici, asistente și infirmiere au fost programați în urmă cu o lună pentru a se imuniza contra COVID-19, însă aceștia nu s-au prezentat la vaccinare.

Medicii și farmaciștii din Italia, obligați să se vaccineze

Angajații medicali au fost anunțați despre nerespectarea obligațiilor de către autoritățile de sănătate din Friuli, de care aparțin cadrele medicale.

În condițiile în care există riscul ca angajații nevaccinați să răspândească virusul,aceștia au fost suspendați din dreptul de a munci. Inclusiv asociațiile profesionale din care fac parte au fost notificate asupra acestei decizii.

Retail jobs

În aprilie, autoritățile din Italia au introdus o decizie potrivit căreia cadrele medicale și farmaciștii trebuie să se vaccineze contra COVID, decret semnat de premierul Mario Draghi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.