Fostul fotbalist Ronaldinho (41 de ani) a fost arestat la începutul anului trecut pentru că folosise un pașaport fals pentru a intra în Paraguay. Fotbalistul a fost reținut de autoritățile sud-americane timp de o lună. Jucătorul revine acum nu în fotbal, ci în industria muzicală.

Ronaldinho și-a lansat prima piesă

A trecut mai bine de un an de la arestul fotbalistului și acum Ronaldinho revine cu o bombă. S-a lansat oficial în industria muzicii. În urmă cu mai multe luni acesta a anunțat alături de câțiva prieteni, înființarea trupei „Tropa do Bruxo”. În scurt timp trupa și-a lansat și prima lor piesă, „O Segredo do Feijao”. Melodia are un ritm clasic sud-american de samba, foarte veselă și dansantă.

Ronaldinho, încântat de noul hobby

„O samba bună nu are secrete” a transmis Ronaldinho pe Instagram atunci când a făcut anunțul despre lansarea piesei. Din clipul piesei se vede clar că fostul balon de aur se distrează maxim și cântă cu zâmbetul pe buze.

Ronaldo de Assis Moreira s-a retras din lumea fotbalului în 2018, ultima echipă la care a jucat a fost Fluminense de care s-a desparțit în vara lui 2016. FC Barcelona și AC Milan sunt marile cluburi de fotbal cu care a cunoscut gustul performanțelor fostul fotbalist. El a câștigat premiul Jucătorul Anului FIFA în 2004 și 2005.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.