Un turist britanic este considerat sursa numărului crescut de infectări cu coronavirus din stațiunea elvețiană de schi Wengen.

Doar zece cazuri de infectare erau raportate până la jumătatea lunii decembrie în stațiunea Wengen, unde se desfășoară această cursa.

De curând însă, numărul îmbolnăvirilor a început să crească, fiind înregistrate mai multe cazuri legate de noua tulpină mai contagioasă din Marea Britanie.

Cel puțin 27 de cazuri de noi infectări ar avea legătură cu turistul britanic care a fost în vacanță în Wengen, au declarat specialiștii care fac anchetele epidemiologice. Turistul respectiv a fost cazat într-un hotel din Wengen, informează Digi24.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.