Un accident spectaculos a avut loc în apropiere de Rotterdam, Olanda, acolo unde un tren care a deraiat și care s-ar fi prăbușit în apă de la 10 metri înălțime, a rămas blocat în sculptura unei cozi de balenă în mărime naturală, informează ABC News.

În primele ore ale dimineții de luni, un tren subteran a deraiat și a trecut de bariera stației, oprindu-se într-o uriașă sculptură din fier, care reprezenta coada unei balene. Potrivit autorităților, în tren nu se aflau pasageri, ci doar conducătorul trenului, care a scăpat teafăr și nevătămat datorită statuii. Oamenii legii au demarat și o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs deraierea.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.