În plină pandemie, un tânăr din Țara Galilor a devenit milionar după ce a deschis o nouă afacere în care a investit 500.000 de lire sterline, informează Wales Online, citat de Digi24.

Jack Lear, din Pembrokeshire, comandase 200.000 de costume pentru afacerea lui cu haine elegante, înainte ca pandemia să ajungă în Marea Britanie. În scurt timp, tânărul în vârstă de 27 de ani a realizat că afacerea sa era sortită unui eșec și a fost nevoit să aleagă: fie aștepta să treacă pandemia, fie deschidea o nouă afacere.

Astfel, acesta a ales cea de a doua variantă și a investit 500.000 de lire sterline pentru a lansa o platformă online specializată în vânzări de bunuri la prețuri reduse, BargainFox.com. Inițial a vândut doar aparate de tuns, dar acum gama lui s-a diversificat și a ajuns la peste 50.000 de produse diferite, începând cu articole de uz casnic, produse pentru bebeluși și până la echipamente sportive.

„Am văzut o știre potrivit căreia Amazon preluase 10.000 de angajați. Se descurca bine, dar vânzarea de costume nu mergea bine deloc. Exemplul lor m-a inspirat. Era prea riscant să nu fac ceva... Am vrut să încerc, nu să stau să văd cum afacerea mea moare”, a declarat Jack.

Pentru a-și gestiona afacerea, Jack a angajat încă 30 de oameni și urmează să mai angajeze încă 12. „O mulțime de oameni căutau de lucru. Am reușit să angajez salvamarii care nu și-au mai găsit joburi”, a spus tânărul antreprenor.

Suma sa de afaceri a ajuns la aproape 2,5 milioane de lire sterline.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.