Autoritățile din Australia au cerut explicații celor din Qatar după ce 13 femei au fost dezbrăcate și umilite în aeroportul Hamad din Doha, conform Daily Mail, citat de Digi24.

13 femei din Australia au fost dezbrăcate cu forța și controlate cu atenție pe aeroportul din Doha, după ce personalul unui avion au găsit un bebeluș născut prematur și abandonat în baie.

„Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar şi am fost asiguraţi că vom primi informaţii detaliate şi transparente curând”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Afaceri Externe australian.

Femeile au spus că examinarea a fost una umilitoare şi că au fost încălcate drepturile omului. Acestea au depus plângere după ce s-au întors în Australia.Guvernul australian nu are autoritatea să efectueze o investigaţie a incidentului, dar Departamentul de Afaceri Externe australian colaborează cu guvernul din Qatar pentru a rezolva problema.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2020 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.