Un suspect a fost retinut in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova sambata, la Ruse, a declarat marti pentru agentia Reuters o sursa apropiata anchetei.

UPDATE: Politia bulgara a anuntat marti ca a retinut, pentru 24 de ore, un cetatean roman de origine ucraineana si ca in prezent verifica alibi-ul sau in cadrul anchetei privind asasinarea jurnalistei de investigatii Viktoria Marinova, transmit Reuters si AFP.

''Avem in arest o persoana al carei alibi il verificam, dar pentru moment nu avem un suspect concret. Continuam sa lucram in aceasta privinta'', a declarat seful politiei regionale din orasul Ruse, Teodor Atanasov.

Atanasov a precizat ca este vorba despre un 'cetatean roman'. Conform altor surse, suspectul ar avea si o alta cetatenie, moldoveneasca sau ucraineana.



"Putem spune ca exista un suspect retinut", a declarat sursa, refuzand sa dea alte detalii.

O purtatoare de cuvant a Ministerului de Interne de la Sofia a refuzat sa confirme sau sa infirme informatia, mentionand doar ca ministerul ar putea emite un comunicat in cursul zilei de marti.

Pe de alta parte, in presa bulgara a aparut informatia, neconfirmata din surse oficiale, ca suspectul ar fi un cetatean roman care detine si pasaport emis de Republica Moldova, informeaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.