O femeie in varsta de 38 de ani din Ohio, SUA, si-a inscenat pe Facebook propria rapire. S-a legat si si-a pus calus la gura. 

Thelma Williams, din Lemon Township, a incarcat pe Facebook un clip video in care apare legata intr-o pivnita, cu mesajul "Aceasta este Thelma a voastra", informeaza Stirileprotv.ro.

Dupa ce au vazut filmarea, prietenii sai au sunat la 911, iar autoritatile au initiat o ampla actiune de salvare, in care au folosit inclusiv un elicopter special. De asemenea, a fost inchisa si o autostrada.

Politistii au gasit-o pe femeie cu hainele rupte, iar aceasta le-a declarat ca locuinta i-a fost sparta de un barbat mascat, care probabil se numeste Tony, el fiind si cel care a legat-o.

In acelasi timp, pe pagina sa de Facebook aparea si urmatorul mesaj: "Ma numeste Tony! Spune-i micutei Thelma ca nu se poate ascunde la infinit. O vad cand doarme. Sunt cat Mos Craciun".

In final, s-a dovedit ca femeia a fost cea care inscenase totul, din dorinta de a obtine atentie din partea familiei.

Detectivii au precizat ca Thelma avea "probleme personale" dupa ce se despartise de iubitul sau.

Seriful orasului a precizat ca "acesta este unul dintre cele mai bizare cazuri pe care le-am avut".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.