Sophia Hadjipanteli, model si studenta, a devenit faimoasa pe internet dupa ce a refuzat sa isi penseze sprancenele. Femeia posteaza fotografii in care isi etaleaza "monospranceana". 

"Nu fac asta pentru a-i determina pe oameni sa imi admire sprancenele. Fac asta pentru a demonstra ca fiecare poate avea preferintele lui, fara sa tina cont de ceea ce impune societatea. Mie una mi se pare ca arat perfect asa. Unii nu sunt de acord cu mine. Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic. Daca mie imi place sa fiu asa, lasati-ma sa imi placa", a declarat Sophia Hadjipanteli, potrivit Buzzfeed.com.

Sophia a precizat ca trebuie sa ii multumeasca mamei sale, pe care o mosteneste, pentru sprancenele groase si sanatoase. Cu toate acestea, recunoaste ca foloseste si ulei de ricin pe care il aplica pe osul orbital, pentru a ajuta parul sa creasca mai gros si mai puternic.

Chiar daca multe persoane o critica pentru alegerea ei, studenta planuieste sa continue sa isi etaleze sprancenele stufoase si in viitor: "Nu voi renunta la aceste sprancene pana cand oamenii nu vor intelege ca trebuie sa ne acceptam unii pe altii, indiferent de preferinte".

Sorry for spamming you all with old pics

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

What’s your signature look?

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

If you haven't already it would mean so much to me if you subscribed to my YouTube channel! Link is in my bio! 🔪

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.