Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a sustinut in cadrul unui interviu acordat NBC, ca l-a cunoscut "in treacat" pe Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, care si-a dat demisia in luna februarie, noteaza hotnews.ro, care citeaza AFP.

"Dumneavoastra si cu mine, noi doi avem o relatia mai stransa decat cea pe care o am cu Flynn", i-a spus Vladimir Putin prezentatoarei postului NBC care i-a luat interviul.

"Cand am mers la acest eveniment (n.r.- dineu de gala, organizat pentru canalul Russia Today) pentru compania noastra, Russia Today, si m-am asezat la masa, alaturi era asezat un domn. Am tinut discursul. Apoi s-a vorbit despre alte subiecte. Apoi m-am ridicat si am plecat. Dupa asta, mi s-a spus: stiti, era un domn american, a fost implicat in anumite lucruri. A fost in serviciile de securitate. Asta este totul. Nu prea am vorbit cu el. Este nivelul la care ma cunosc cu Flynn", a povestit liderul rus, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.