Presa rusa sustine ca soferul favorit al presedintelui Vladimir Putin a decedat marti dupa-amiaza in urma unui accident rutier, in care a fost implicata masina prezidentiala. Liderul rus nu se afla in masina, atunci cand un autovehicul de pe contrasens a intrat frontal in BMW, relateaza Daily Mail.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata momentul in care masina prezidentiala s-a izbit frontal de un autovehicul marca Mercedes pe bulevardul Kutuzovski din Moscova.

Presa rusa a relatat ca masina prezidentiala era condusa de soferul preferat al liderului rus, iar acesta a murit in momentul impactului. Masina implicata in accident este inregistrata la Consiliul Federal.

Medicii, care au intervenit la locul tragediei, au sustinut ca soferul prezidential a murit pe loc, in vreme ce soferul masinii Mercedes a fost transportat la spital in stare critica.

Desi soferul ucis nu a fost identificat, se pare ca acesta avea o experienta de peste 40 de ani in spatele volanului.

Autoritatile ruse au confirmat ca investigheaza cauzele accidentului rutier, fara sa dea mai multe detalii, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.