Presedintele rus Vladimir Putin a criticat liderii de la Kiev, chiar de pe teritoriul Crimeei, pe care Moscova l-a anexat in urma cu doi ani, informeaza digi24.ro.
Liderul de la Kremlin acuza Kievul ca refuza sa aplice acordurile incheiate la Minsk in decembrie anul trecut, pentru incetarea conflictului in estul Ucrainei, scrie activenews.ro.

"Se pare ca partenerii nostri de la Kiev au decis sa agraveze situatia. Este clar ca ei fac acest lucru pentru ca, din anumite motive, ei nu vor sau nu pot indeplini acordurile de la Minsk. Si in al doilea rand, ei nu pot explica propriului popor greselile enorme pe care le-au facut in politica social-economica. Nu vom intrerupe legaturile diplomatice cu Ucraina, in pofida impotrivirii actualelor autoritati de la Kiev de a avea legaturi diplomatice la nivel de ambasadori", a declarat Vladimir Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.