Magazinul Peacemaker (Pacificatorul), al carui sortiment consta exclusiv din tricouri cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin, a fost inaugurat  la New York.

Pe vitrina magazinului este pictat Putin in costumul lui Superman, avand pe piept stema Rusiei. Sub portretul liderului rus scrie "pacificatorul".

Designerul Julius Kasinskis a relatat ca data inaugurarii acestui magazin a fost stabilita intentionat pe 7 octombrie, de ziua lui Putin. El a adaugat ca proiectul sau are un scop "educativ" si ii vizeaza pe tinerii occidentali.

"Noi am lucrat la acest proiect in decursul mai multor luni. Am constientizat ca acum este momentul petrivit pentru a-l lansa, in special, in contextul situatiei din Crimeea si a eforturilor depuse pentru solutionarea crizei din estul Ucrainei. Insa cel mai important motiv este ziua de nastere a lui Vladimir Putin si acesta este un cadou de ziua lui", a afirmat Kasinskis.

"Dorim sa explicam publicului american ca Putin nu este un agresor in cazul situatiei din Ucraina", a adaugat designerul. Tricourile, avand inscriptii "Putin Pacificatorul" si "Tot ce ai nevoie este pacea", sunt vandute cu un pret de aproximativ 25 de dolari fiecare. Potrivit lui Kasinskis, in curand in vanzare vor aparea si scutece cu imaginea liderului rus.

La Moscova, Vladimir Putin a fost infatisat ca Hercule intr-o expozitie de arta ce a avut loc marti. In aceasta expozitie de arta, realizata pentru a celebra implinirea varstei de 62 de ani de catre Vladimir Putin, cele 12 misiuni mitice au fost inlocuite cu evenimente din perioada mandatelor prezidentiale ale lui Putin. Presedintele rus si-a luat marti zi libera, pentru a-si sarbatori ziua de nastere in taigaua siberiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.