Primăvara aceasta este marcată de tranzitul celor patru asteroizi majori: Juno, Pallas, Vesta și Ceres. Pline de subtilitate, acestea ne pot lua prin surprindere aducând, împreună cu tranzitul planetelor importante, schimbări și decizii bruște, aducându-și forțele într-un val incontrolabil.

Juno va trece în tranzit direct în semnul Fecioarei pe 21 aprilie, urmând ca mai apoi să treacă în Balanță pe data de 9 august 2024.

Pallas va intra în retrograd în zodia Săgetătorului pe 6 februarie 2024, va trece în Scorpion pe 16 mai, și apoi va ieși din retrograd pe 9 iulie 2024.

Ceres se va afla în Capricorn începând cu 7 februarie până pe 7 decembrie 2024, opunându-se pe durata primăverii cu Vesta, care va staționa în zodia Racului între 31 martie și 19 iunie 2024.

În continuarea acestui articol, vom prezenta pe scurt efectele acestor asteroizi și vom oferi și un horoscop personalizat pe zodii!

Pallas Retrograd: Ne putem trezi în ape tulburi sau în situații mai haotice decât în mod obișnuit

Pallas se află în centura care se întinde între Marte și Jupiter, alături de asteroizii Ceres, Vesta și Juno. Deși corpuri cerești minore, acestea pot avea destul de multă influență, mai ales în astrograma natală sau când activează și lucrează împreună cu alte tranzituri importante. Pallas, într-o poziție foarte puternică în astrograma natală, poate reflecta talentele noastre în arte, înțelepciunea, intuiția, apărarea și justiția, și arată unde am putea fi maeștrii ai negocierii și cum să ne conectăm la puterea personală.

Când Pallas este în retrograd, lucrurile din jurul nostru pot merge puțin haotic, inclusiv relațiile noastre și comunicarea cu ceilalți. Cu Pallas retrograd în zodia Săgetătorului, vom avea impresia că anumite aspecte ale vieții noastre ne îngrădesc și că nu suntem atât de liberi pe cât ne-am dori. Vom avea momente de retrospectivă în ceea ce privește urmarea dorințelor proprii și explorarea posibilităților neexploatate. De asemenea, și regretele cu privire la oportunități ratate pot apărea foarte ușor. Cu trecerea lui Pallas în Scorpion, ne putem aștepta la anumite schimbări de perspectivă, în care vom încerca să ne detașăm de situațiile și de persoanele care ne sunt toxice sau care nu se mai aliniază cu noul nostru obiectiv. Până în iulie, aceste schimbări vor veni treptat, întocmai ca valurile mării, dar după acest retrograd, plaja fiecăruia s-ar putea să arate altfel decât și-o amintea.

Citeste si:
Luna Noua în Berbec: Ritual de vindecare a sufletelor rănite
Luna Noua în Berbec: Ritual...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2024 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.