Nu mai încerca să salvezi ceea ce nu se poate. Universul vrea să te trezești la viață și să îmbrățișezi schimbarea.

În adâncurile noastre interioare se află cicatrici ale trecutului, răni ale sufletului care au fost adesea ascunse sub vălul zilei de zi cu zi. Dar în lumina unei noi Luni în Berbec ce va avea loc pe 8 aprilie, avem o oportunitate deosebită de a ne confrunta cu aceste răni și de a le vindeca. Berbecul, zodie a curajului și a începuturilor noi, ne îndeamnă să ne confruntăm cu trecutul și să deschidem un nou capitol în viața noastră. Această lună ne oferă nu doar o șansă, ci și un impuls pentru a ne elibera de povara trecutului și a ne urmări călătoria spre vindecare și transformare.

În timp ce Luna Nouă în Berbec aduce oportunitatea de a începe din nou și de a ne vindeca rănile interioare, un ritual bine construit ne poate ajuta să navigăm cu încredere prin acest proces de transformare. Iată cum puteți urma acest ritual pas cu pas pentru a vă deschide un nou capitol plin de înțelepciune și vindecare:

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2024 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.