Bun venit, martie! Bun venit, primăvară. Un nou sezon, un nou capitol, un nou început. Le suntem datori sufletelor noastre să ne detașăm de trecut, să ne trezim la realitate și să începem să luptăm cu adevărat pentru ceea ce ne dorim. Timpul nu ne așteaptă, el continuă să se scurgă, așa că noi singuri trebuie să ne luăm destinele în propriile mâini și să acționăm dacă vrem să fim fericiți.

Primăvara este un timp al renașterii. Este timpul să ne conectăm cu forța interioară și să ne urmăm inima în călătoria noastră către împlinire și succes. Să fim deschiși și pregătiți să primim darurile universului și să ne îndreptăm către un viitor plin de lumină și de bucurie!

În această perioadă, Universul ne îndeamnă să ne deschidem inimile și mințile la schimbare și transformare. Iată horoscopul și sfaturile universului pentru fiecare zodie în următoarele trei luni:

Horoscop Berbec

În următoarele trei luni, Berbecii sunt încurajați să-și urmeze pasiunile și să-și exprime creativitatea fără frică sau inhibiții. Universul le transmite că este momentul să își asume riscuri și să se deschidă la oportunitățile noi care vin în calea lor. Fiecare acțiune curajoasă îi va apropia mai mult de realizarea visurilor lor.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, următoarele trei luni aduc oportunități de creștere și prosperitate în domeniul financiar și al carierei. Sfaturile Universului pentru ei sunt să-și folosească talentele și abilitățile pentru a-și atinge obiectivele financiare și să-și manifeste încrederea în propria lor valoare.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt încurajați să-și dedice timpul și energia relațiilor lor în următoarele trei luni. Universul îi sfătuiește să-și exprime iubirea și aprecierea pentru cei dragi și să cultive conexiuni mai profunde și mai autentice. Prin comunicare deschisă și sinceră, vor putea întări legăturile lor.

Horoscop Rac

Pentru Racii sensibili, următoarele trei luni sunt despre autocunoaștere și creștere personală. Sfaturile Universului pentru ei sunt să-și acorde timp pentru reflecție și introspecție, să-și asculte intuiția și să-și urmeze chemarea interioară. Prin explorarea profundă a sinelui, vor găsi înțelegere și pace interioară.

Citeste si:
Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28...
Horoscop pentru suflet:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.