Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Acum, la jumătatea lunii cu ultima săptămână în care Soarele poposește încă în zodia Capricornului, te vei concentra mai mult pe viața profesională și pe planurile pe termen lung în carieră. Dacă ești singură, există șanse foarte mari să-ți cunoști viitoarea iubire prin intermediul unui eveniment la locul de muncă sau chiar prin intermediul unui coleg de birou. Pentru cele aflate deja într-o relație, jumătatea lunii ianuarie vine cu o dorință puternică de-a lega noi prietenii sau relații de amiciție puțin mai nonconformiste. Simțiți nevoia de puțină aventură în cercul vostru de prieteni și vă doriți să aveți experiențe inedite cu oamenii dragi.

TAUR

Viața ta amoroasă primește mai multă claritate în această săptămână. Dacă ai trecut recent printr-o situație de flirt și aceasta a eșuat din motive necunoscute este foarte posibil să afli de fapt care a fost pricina întâmplărilor. La fel, poți obține mai multă claritatea în ceea ce privește motivele unei despărțiri. Dacă ești într-o relație, intimitatea și stabilitatea devin teme foarte importante pentru voi doi. Partenerul tău va simți că a sosit momentul să vă concentrați atenția pe crearea sau îmbunătățirea căminului. Planurile în ceea ce privește copiii pot reveni și acestea mai des în discuțiile de cuplu.

GEMENI

Săptămâna aceasta vine pentru tine cu un potențial romantic extrem de crescut, fie că ești singură, fie că ești într-o relație. Dorințele și pasiunile tind să fie mult mai puternice acum, datorită unor aspecte favorabile între Mercur, Venus și Marte. Dacă te aflai într-o situație de flirt cu cineva, lucrurile s-ar putea să avanseze rapid într-o direcție serioasă sau cel puțin mult mai pasională decât până acum. Este important să-ți păstrezi un gram de raționalitate, să spui ce ai pe suflet și să observi cu exactitate ce te deranjează. Chiar și în relație, dacă ți se pare că partenerul tău exagerează, este foarte bine să fii tu vocea rațiunii.

RAC

Domeniul relațiilor și parteneriatelor tale devine din ce în ce mai important pe măsură ce sfârșitul lunii ianuarie se aproprie. Dacă ești singură, o persoană pe care o cunoști sau cu care doar vorbeai ocazional s-ar putea să-și schimbe destul de brusc atitudinea față de tine și să-și dorească să înceapă o relație cu tine. De asemenea, este posibil să realizezi că sentimentele tale pentru o persoană sunt mult mai profunde decât ai crezut. Relația ta devine mult mai intensă și profundă, aducând transformări multiple în stilul tău de viață. Vei lămuri anumite aspecte în ceea ce privește viața romantică și vei lua decizii importante.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

Vei simți că anumite aspecte ale vieții tale amoroase vor avea nevoie de mai multă atenție începând cu această săptămână din ianuarie. Influențele transformatoare ale lui Pluto se vor revărsa, de asemenea, și în ceea ce privește parteneriatele, contractele sau relațiile de lungă durată (profesionale, platonice și romantice). Dacă ești singură, perspectiva pe care o ai în ceea ce privește nevoile tale de la un partener va suferi anumite modificări și nu te vei mai mulți cu puțin. În relație, ritmul dintre tine și partener se va schimba destul de rapid și nu aveai timp să te adaptezi cum trebuie, de aceea, mici conflicte vor fi inevitabile.

FECIOARĂ

Cuvântul care ar putea însuma cel mai bine săptămâna aceasta pentru zodia Fecioară este „claritatea”. Mulți nativi ai acestei zodii vor putea clarifica și descoperi anumite detalii în ceea ce privește o conexiune din trecut și de ce aceasta s-a sfârșit. Totodată își vor analiza sentimentele pentru o persoană din viața lor. Dacă ești singură și îți dorești să începi o relație, cel mai bine acum este să încerci să ieși din rutină și să iei parte la cât mai multe evenimente sociale. În relație, te vei aventura mai mult și pasiunea vă va consuma pe amândoi în această săptămână, potrivit Garbo.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

BALANȚĂ

Pentru Balanțele care se gândesc să-și întemeieze curând o familie, aceasta săptămână este favorabilă. Dacă ești într-o relație stabilă, dar nu sunteți de atât de mult timp împreună, partenerul va aduce în discuție mutarea împreună sau chiar căsătoria. Totodată, poți rezolva conflicte mai vechi și să vă îmbunătățiți situația considerabil. Dacă ai cunoscut o persoană care locuiește la o distanță considerabilă față de tine, vei căuta să găsești o soluție convenabilă pentru a vă duce relația la un alt nivel. Poate chiar te vei gândi să te muți în orașul acestuia. Personale singure pot să cunoască, de asemenea, o persoană care le va da viața peste cap în cele mai bune moduri.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SCORPION

Te preocupă modul în care relațiile, parteneriatele și prieteniile îți influențează viața și cum contribuie toate acestea la evoluția ta. Dacă ești singură, te vei asigura că următorul partener te va respecta și îți va prețui calitățile. De aceea, este foarte posibil să rupi brusc legătura cu unii bărbați care se învârtesc prin jurul tău. Vei vedea adevărul prin vorbele lor goale. Dacă ești într-o relație, este foarte bine ca în perioadă următoare să dai dovadă de flexibilitate și adaptabilitate. Nevoile partenerului tău vor depinde de cât de bine te descurci cu câteva mici compromisuri.

SĂGETĂTOR

Dacă ești singură, vei căuta un om cu o situație materială mai bună decât a ta. Vei dori un bărbat care are posibilitatea și voința să te răsfețe cu câte un buchet de flori sau un cadou mic, dar semnificativ. Este foarte posibil ca aceste gesturi de tandrețe să-ți fi lipsit în relațiile precedente și să le cauți mai intens acum. Dacă ești într-o relație, săptămâna acestea veți avea mai multe discuții în ceea ce privește bugetul comun, o achiziție importantă în casă sau chiar modul în care gestionați cheltuielile și unde puteți economisi mai mult. Încercați să abordați subiectele cu calm și răbdare.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

CAPRICORN

În această săptămână, șansele să începi o relație romantică serioasă se diminuează considerabil. Este foarte posibil ca unii Capricorni singuri să se simtă tentați de începerea unor relații ascunse, secrete. Totuși, aceste scenarii se pot încheia ca mari dezamăgiri și să le ia cheful de romantism complet. Cel mai bun sfat în aceste situații este să rămâi fidelă propriului tău compas moral. Dacă ești într-o relație, este foarte posibil să descoperi o latură ascunsă a partenerului tău sau un secret care nu era menit să ajungă la urechile tale acum. Viitorul relației depinde de gravitatea situației și cât de mult ți-a rănit mândria.

VĂRSĂTOR

Dacă planurile tale romantice au fost puțin cam încurcate în ultima vreme, află că această săptămâna îți va aduce mai multe oportunități să le poți descurca și să obții ceea ce vrei. Dacă, bineînțeles, vei știi cum și când să profiți de aceste ocazii. Este foarte posibil ca o relație de prietenie să se transforme peste noapte într-o relație romantică plină de pasiune. Relațiile trec printr-o săptămână critică în relația lor, unde evenimentele și comportamentul partenerilor pot salva relația și să o îmbunătățească considerabil sau o pot sfârși fără prea multe explicații. Deciziile în momentele de supărare sunt descurajate.

PEȘTI

Dacă te afli deja într-o relație, săptămâna aceasta primești mai multe ocazii să-ți înțelegi mai bine partenerul și să descoperi care sunt așteptările sale în ceea ce privește viitorul vostru comun. Vei descoperi foarte rapid dacă dorințele și valorile voastre pot exista în armonie. Dacă relația e nouă, vei primi răspunsul curând dacă are șanse de viitor sau nu. În schimb, Peștii singuri se vor apropia de o persoană pe care au cunoscut-o printr-un cerc comun de amici și pe care au pus ochii de câteva săptămâni sau chiar luni. Interesul se va dovedi a fi reciproc, iar până la început de februarie, chiar puteți începe o frumoasă poveste de dragoste.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2024 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.